der Adeliepinguin
پنگوئن آدلی
Beispiele
- Adeliepinguine'' brüten in sehr großen Kolonien.پنگوئنهای آدلی» در کلونیهای بسیار بزرگ جوجهکشی میکنند.
- Der ''Adeliepinguin'' ist der häufigste Vogel der Antarktis.پنگوئن آدلی» رایجترین پرنده در قطب جنوب است.
- Der ''Adeliepinguin'' verbringt die meiste Zeit des Jahres auf dem Packeis, wo das umgebende Wasser für mildere Temperaturen sorgt.پنگوئن آدلی بیشتر ایام سال را روی یخهای شناور میگذراند، جایی که آب اطراف باعث دمای ملایمتر میشود.