der Feldhase

Aussprache: /ˈfɛltˌhaːzə/
Wortzerlegung: Feld·ha·se
اسم

خرگوش صحرایی

Beispiele

  • Der ''Feldhase'' ist meistens ein Einzelgänger.خرگوش صحرایی» معمولاً یک موجود تنهاست.
  • Der ''Feldhase'' ist eines der bekanntesten Wildtiere unserer Heimat.خرگوش صحرایی» یکی از شناخته‌شده‌ترین حیوانات وحشی وطن ماست.
  • Man findet den ''Feldhasen'' auch in Wäldern und in den Alpen bis in 1600 m Höhe.خرگوش صحرایی» را می‌توان در جنگل‌ها و کوه‌های آلپ تا ارتفاع ۱۶۰۰ متری نیز یافت.
  • Der ''Feldhase'' geht vor allem in der Abenddämmerung auf Nahrungssuche.خرگوش صحرایی» عمدتاً در هنگام گرگ و میش غروب به دنبال غذا می‌رود.