Die ''Feldmaus'' kann bis 10 cm groß werden.
«موش صحرایی» میتواند تا ۱۰ سانتیمتر رشد کند.
Das Feld ist von ''Feldmäusen'' durchlöchert.
مزرعه پر از سوراخهای «موشهای صحرایی» است.
Die ''Feldmäuse'' leben in Kolonien mit bis zu 20 Tieren unter der Erde.
«موشهای صحرایی» در زیر زمین در کلنیهایی تا ۲۰ حیوان زندگی میکنند.