„Die größte Gruppe bilden die Papageientaucher, welche die ''Grashänge'' im oberen Bereich der Vogelklippen bevölkern und dort in selbstgegrabenen Erdhöhlen brüten.“
"بزرگترین گروه را طوطیمنقاران تشکیل میدهند که در شیبهای چمنزار در قسمت بالایی صخرههای پرندگان سکونت دارند و در آنجا در لانههایی که خود حفر کردهاند، تخمگذاری میکنند."