die Opalracke

Aussprache: /oˈpaːlˌʁakə/
Wortzerlegung: Opal·ra·cke
اسم

سسک اپال

Beispiele

  • Opalracken'' bewohnen Savannen in Somalia und Nordkenia. Sie ernähren sich von großen Insekten und kleinen Wirbeltieren. Das Gelege von 2-4 Eiern wird von beiden Geschlechtern 22-24 Tage bebrütet.سسک‌های اپال در ساواناهای سومالی و شمال کنیا زندگی می‌کنند. آنها از حشرات بزرگ و مهره‌داران کوچک تغذیه می‌کنند. تخم‌گذاری ۲-۴ تخم توسط هر دو جنس به مدت ۲۲-۲۴ روز جوجه‌کشی می‌شود.