der Schabrackenschakal

Aussprache: /ˈʃabʁakn̩ˌʃaˈkaːl/
Worttrennung: Scha·bra·cken·scha·kal
اسم

شغال پشت‌دار

Bedeutungen

1

گونه‌ای شغال (Canis aureus) که بومی آفریقا، جنوب آسیا و جنوب شرقی اروپا است و به دلیل نوار تیره‌رنگ روی پشتش به این نام خوانده می‌شود.

  • Der Schabrackenschakal ist ein Allesfresser und ernährt sich von kleinen Tieren und Früchten.شغال پشت‌دار همه‌چیزخوار است و از حیوانات کوچک و میوه‌ها تغذیه می‌کند.
  • In einigen Regionen Afrikas ist der Schabrackenschakal weit verbreitet.در برخی مناطق آفریقا، شغال پشت‌دار به طور گسترده‌ای یافت می‌شود.
  • Biologen studieren das Verhalten des Schabrackenschakals in seinem natürlichen Lebensraum.زیست‌شناسان در حال مطالعه رفتار شغال پشت‌دار در زیستگاه طبیعی آن هستند.